Machinist mini-graafmachine

Wat doe je?

Je graaft aan korte klussen, meestal in een kleine ruimte. De mini-graafmachine komt als een super schop in actie op plekken waar de gewone apparatuur niet goed bij kan, bijvoorbeeld bij het uitgraven van leidingen. Vaak werk je samen met een grondwerker.

Jouw eigenschappen:

Je kunt goed communiceren met de grondwerker. Je bent creatief en oplossingsgericht en je hebt gevoel voor je mini-graafmachine. Je houdt van ‘lekker prutsen' in een bundel leidingen.

Opleiding:

Groen, grond en infra, niveau 2. Soms laat een cumelabedrijf je beginnen met de schop in de hand als assistent. Heb je wat ervaring, dan mag je zelf op de mini-graafmachine werken.

Mooi werk:

Op de mini-graafmachine hoef je het zware graafwerk niet met de hand te doen. Je komt in tuinen en werkt in allerlei verschillende kleine ruimten. Bij deze nauwkeurige en kleinschalige klussen komt het aan op techniek en beheersing van je machine. Het werk is afwisselend en soms spannend, bijvoorbeeld als een waterleiding is gesprongen.

Minder mooi:

Het priegelen op de vierkante meter moet je wel liggen.

Doorgroeien:

Machinist op de mini-graafmachine is een uitstekende doorgroeifunctie. Heb je voldoende ervaring, dan kun je overstappen naar de grote graafmachine of trekkerchauffeur worden.