Planner

Wat doe je?

Je zit op kantoor en zorgt ervoor dat de mensen en middelen van het cumelabedrijf effectief kunnen werken. Je weet alles van het bedrijf, van de machines en van de collega's. Ook heb je overzicht van de klanten en hun wensen. Met die informatie deel je opdrachten in en neem je zelfstandig beslissingen. Als planner ken je de cumelawereld door en door.

Jouw eigenschappen:

Je houdt ervan problemen en vragen te onderzoeken en ze op te lossen op zo'n manier dat klant en bedrijf tevreden zijn. Je vertaalt wat de klant wil naar wat het bedrijf kan en biedt alternatieven als de klant iets verlangt wat het bedrijf niet kan leveren.

Opleiding:

Hbo of mbo-4 in agrarische techniek en management of in bedrijfseconomie.
Met een opleiding op niveau 3 en veel ervaring kun je ook doorgroeien naar de functie planner.

Mooi werk:

Je bent letterlijk de spin in het web. Je weet alles. Je mag organiseren, improviseren, oplossingen bedenken: het is een uitdagende baan. Geen dag is hetzelfde. Fysiek is dit werk minder zwaar dan de meeste cumelaberoepen.

Minder mooi:

Je staat bloot aan stevige stress en je bent de pispaal als er iets niet goed loopt. Je baas, je collega's en je klanten, ze laten het allemaal weten als je het niet voor iedereen even goed voor elkaar hebt.

Doorgroeien:

Je kunt bedrijfsleider worden of doorgroeien naar een meer commerciële functie, zoals accountmanager of relatiebeheerder. Ben je avontuurlijk ingesteld, dan kun je ook de stap maken naar het ondernemerschap.