Uitvoerder

Wat doe je?

Je zorgt er als uitvoerder voor dat je collega's het werk buiten, op locatie, uitvoeren zoals gepland. Je geeft leiding en coördineert de klus. In overleg met de planner zorg je ervoor dat de juiste mensen en machines op tijd op het werk zijn. Je bestelt materialen en houdt de administratie op het werk bij.

Jouw eigenschappen:

Je hebt overzicht, kunt snel schakelen en bedenkt oplossingen. Je kunt goed organiseren, legt uit wat je doet, luistert naar je collega's en je kunt overweg met stress.

Opleiding:

Groen, grond en infra, niveau 4 of hbo.
Specialisatie uitvoerdersopleiding aan een ROC/bouw

Mooi werk:

Je hebt het totaalbeeld over een klus, je kent het werk van het begin tot het eind. Je hebt een verantwoordelijke functie en je hebt contact met opdrachtgever, medewerkers, leveranciers en onderaannemers.

Minder mooi:

Stress, spanning en stress: je bent afhankelijk van anderen om het werk goed uitgevoerd te krijgen.

Doorgroeien:

De meeste goede uitvoerders zijn in de cumelasector begonnen en zelf doorgegroeid, bijvoorbeeld vanaf een functie als machinist graafmachine. Een uitvoerder kan verder doorgroeien naar een groter bedrijf of grotere projecten op zich nemen. Op kantoor kan hij hoofd van het bedrijfsbureau worden, bedrijfsleider of calculator.